WikiHosting:Rozšíření/UserMerge

Z WikiHosting

Přejít na: navigace, hledání

Obsah

Popis

Umožňuje slučovat uživatele i se všemi souvisejícími údaji (vytvořené stránky, revize, ...). Slučování lze použít k vymazání uživatele.

Použití

  • Odkaz ve speciálních stránkách.
  • Slučování může provádět pouze uživatel s právem userrights.

Ukázka

Zde

Odkazy

http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:User_Merge_and_Delete

Osobní nástroje